Your Dream ALBUM
DESIGNED WITH
Our Vision.

Vraag nu meer
informatie aan!

JE mooiste HERINnERrINGEN
IN EEN PRACHTIG ALBUM!

Bij Designs by Eppel werken we met de beste materialen en de hoogste kwaliteit albums en papier. Prachtige hoogwaarde designs in eigentijdse lay-flat fotoalbums. De linker en de rechter pagina sluiten nagenoeg naadloos op elkaar aan en dat geeft een mooie look en feel.

Nog een beetje inspiratie
BEKIJK HIER MEER mOOIE KLEUREn

thinking outside
the box is ONS motto

Vaak staat je computer vol met allemaal mooie foto’s en wordt er niks meer mee gedaan of zelfs al niet meer naar gekeken. Wij helpen je om al die mooie herinneringen vorm te geven in een prachtig lay-flat album. Zorg ervoor dat jullie kinderen, opa’s en oma’s en iedereen die je lief hebt kunnen genieten van alle mooie momenten.

Wat kunnen we voor jou doen?

1. SELECTEREN

Indien gewenst maken wij de selectie voor je album uit alle foto’s die je in hoge resolutie aanlevert. Dat kan via We Transfer of via een USB of andere gegevensdrager. Laat je meteen informeren over alle mogelijkheden die we te bieden hebben.

2. OPTIMALISATIE

We hebben zelf een fotografie- achtergrond en weten precies hoe we foto’s kunnen optimaliseren en bewerken om zo een perfect resultaat te kunnen garanderen. Ook kunnen we kleurenfoto’s omzetten naar zwart/wit indien gewenst.

3 . ONTWERPFASE

Wanneer we alle foto’s hebben bewerkt kunnen we gaan ontwerpen.
Je krijgt van ons een mooi eerste voorstel dat je digitaal kunt bekijken. We weten dan zeker dat het album geheel naar wens is. Informeer snel naar de mogelijkheden!

“Your ALBUM Should Tell The Story Of Who You Are And Be A Collection Of What You Love