Your Dream ALBUM
DESIGNED WITH
Our Vision.

helemaal uniek met
UV-PRINT

UV-printen is een van de meest flexibele en gaafste printprocessen en de toepassingen zijn bijna grenzeloos. 

Kies voor deze optie wanneer je een complex logo wilt aanbrengen op je album of een kleur die niet mogelijk met embossing of laser gravure. Kies uit de vele voorbeelden die we voor je hebben geselecteerd. Je kunt natuurlijk ook zelf een print aanleveren. Bijvoorbeeld van het geboortekaartje van je kids of jullie trouwlogo!

personaliseer je album met een EMBOSSING

Wat is embossing nu eigenlijk? Die is een super mooi proces waar we stempel van aluminium laten maken en deze onder hoge druk in de cover persen. Het resultaat is een mooie 3D look in de cover van je album.

Het is ook mogelijk deze embossing in te laten kleuren met een speciale folie. Je kunt dan kiezen uit Neutraal, Zilver, Goud of Koper.
Deze optie is iets minder flexibel dan UV Print of Graveren maar super stijlvol en stoer! 

STOER en tijdloos
laser graveren

Deze optie is zowel in combinatie met ECO LEDER, NUBUK of NATURE & BAMBOO mogelijk. Het design wordt vantevoren door jou of door ons opgemaakt en daarna naar de speciale computer gestuurd die begint met het wegbranden van het materiaal. Bijna elk design is mogelijk. Maak een keuze uit onze eigen designs of lever zelf een design aan. Het is niet mogelijk om een kleur te kiezen. Dit is afhankelijk van het gebruikte materiaal.

 

frosted see trough papier

Deze optie maak je album nog persoonlijker en stijlvoller. Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden namelijk als eerste pagina, laatste pagina of de eerste en de laatste pagina. 

Het is geheel naar wens te ontwerpen. Maak je eigen design of vraag ons om een mooi ontwerp. Super mooi door de unieke kalk papier afwerking. Vraag ons natuurlijk naar de mogelijkheden!

 

Vraag nu gratis een offerte aan

Maak je album nog persoonlijker
met deze mooie opties!

Al jaren hoor ik dat onze albums uniek zijn en prachtig vormgegeven. Daar kun je nu zelf ook gebruik van maken. We helpen je graag om je baby, geboorte, trouw of vakantie album te maken. Met deze opties maak je je album uniek en geheel naar wens. Maak een keuze uit de albumcollectie, je favoriete kleur en wij zorgen voor de rest!

Maak een keuze uit diverse papier soorten

Omdat je niet alleen een album wilt hebben dat er aan de buitenkant mooi uitziet maar ook zeker aan de binnenkant bieden we je een aantal papierdiktes en soorten aan. De standaardsoort is Fuji Mat. Op dit papier komen alle foto’s nog mooier uit de verf. Ook kun je kiezen voor een mooie glossy afwerking of een deep matte Velvet soort. De standaard diktes zijn 0,9 mm of 1,2 mm.
Voor een trouwalbum adviseer ik bijvoorbeeld 1,2 mm en voor een vakantie of baby album juist weer 0,9 mm.

Kies je formaat

Maak een keuze uit de volgende formaten:

  • 15 x 15 cm
  • 15 x 20 cm
  • 20 x 20 cm
  • 20 x 30 cm
  • 25 x 25 cm
  • 25 x 35 cm
  • 30 x 30 cm (Meest gekozen formaat)
  • 30 x 40 cm
  • 40 x 40 cm
  • Ander maten zijn ook leverbaar. Vraag het ons!

Bling toevoegen? GOUD & ZILVER

Chique is het woord dat meteen in je opkomt wanneer je dit in levende lijve ziet. Laat je boekblok uitvoeren in Goud of zilver en geniet van die prachtige exclusieve glamour look!

Je kunt dit bijvoorbeeld in combinatie met een gouden embossing laten maken.

Een gouden of zilveren boekblok is mogelijk op bijna alle formaten en uitvoeringen. 

Vraag nu gratis een offerte aan

thinking outside
the box is ONS motto

Vaak staat je computer vol met allemaal mooie foto’s en wordt er niks meer mee gedaan of zelfs al niet meer naar gekeken. Wij helpen je om al die mooie herinneringen vorm te geven in een prachtig lay-flat album. Zorg ervoor dat jullie kinderen, opa’s en oma’s en iedereen die je lief hebt kunnen genieten van alle mooie momenten.

“Your ALBUM Should Tell The Story Of Who You Are And Be A Collection Of What You Love