Your Dream ALBUM
DESIGNED WITH
Our Vision.

Jullie foto's aan
de muur

Wall Art voegt leven toe aan elk huis, kantoor of werkplek. Onze klanten zijn van mening dat het hebben van een prachtige foto één van die elementen is die een huis in een thuis verandert. 

Designs by Eppel begeleidt je bij het ontwerpen van aangepaste collecties die de verhalen van je familie vertellen en warmte, plezier en liefde brengen in elke kamer waarin ze zich bevinden. We hebben een super mooie reeks producten voor elke muur, groot en klein!

Ja ik wil ook kunst aan de muur

Aan jullie muur hangt
echte fotokunst!

Laat je eigen foto groot afdrukken op canvas, acryl of glas. Doordat we op groot formaat leveren is kwaliteit uiterst belangrijk. Daarom wordt elke eigen foto door ons persoonlijk beoordeeld op voldoende kwaliteit voor het gekozen formaat, voor we je bestelling in productie nemen. Ook kunnen we de foto’s voor jullie bewerken en eventueel ook naar zwart/wit omzetten.

Ja ik wil ook kunst aan de muur

thinking outside
the box is ONS motto

Vaak staat je computer vol met allemaal mooie foto’s en wordt er niks meer mee gedaan of zelfs al niet meer naar gekeken. Wij helpen je om al die mooie herinneringen vorm te geven in een prachtig lay-flat album. Zorg ervoor dat jullie kinderen, opa’s en oma’s en iedereen die je lief hebt kunnen genieten van alle mooie momenten.

“Your ALBUM Should Tell The Story Of Who You Are And Be A Collection Of What You Love